Please enable JS

Design interior

Plotare si printare


Suntem intr-o continua cautare alimentata de pasiunea noastra de a descoperi impreuna cu dumneavoastra designul care vi se potriveste.

Procesul de design

Partea dumneavoastra

Pasul 1: Chestionarul
Ne dorim sa stim cat mai multe despre dumneavoastra si despre stilul pe care il indragiti, culorile preferate si bugetul pe care ni-l puneti la dispozitie pentru a putea realiza design-ul pe care dumneavoastra vi-l doriti.

Pasul 2: Imaginile
In continuare vom avea nevoie de imagini ale locuintei. Va rugam adaugati si cateva imagini ce va inspira pentru a fi siguri ca am inteles ce va doriti sa regasiti in design.

Partea noastra

Pasul 1: Moodboard-ul
O data ce vom avea toate informatiile necesare, vom incepe sa creem un moodboard. Acest moodboard reflecta dorintele dumneavoastra materializate si puse impreuna. Acest lucra va fi finalizat in maxim o saptamana.

Pasul 2: Faza de design
In aceasta etapa, feedback-ul dumneavastra in urma analizarii moodboard-ului este foarte importanta, deoarece este momentul cand ne vom hotari asupra designului pe care vi-l doriti. In functie de feedback-ul dumneavoastra va vom oferi noi optiuni pentru diferite variante ale camerei si vom lucra impreuna pentru a rafina design-ul Aceasta etapa dureaza aprox. 7 zile.

Pasul 3: Designul final
In pasul urmator, vom lucra pe proiectul final, modificand cele necesare in funtie de feedback-ul oferit anterior. Vom creea un nou Moodboard ce va reflecta proiectul final, planuri si lista de cumparaturi. O sa primiti designul final in aproximativ 3 zile.

Proiectul va fi prezentat sub forma de mapa si va cuprinde

  •  planse color cu simulari 3D foto-realiste
  •  vederi generale: perspectiva produselor
  •  planse tehnice pentru executarea mobilierului
  •  planse tehnice pentru dispunerea mobilierului in spatiu
  •  planse tehnice cu cote generale cote ale elementelor decorative (pardoseli, tavane false etc.)
  •  lista cu furnizori ai elementelor folosite in proiect
 

ADRESA

Strada Penes Curcanu 20-24 Sector 3 Bucuresti

 

TELEFON

0735 175 962